Helle Pedersen

Bispevænget 32
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Helle Pedersen

Helle Pedersen

Bispevænget 32, Hatting

8700 Horsens

Tlf. 20 89 57 78

Nuværende åbningstider:

Mandag kl. 6.30 – 16.30

Tirsdag kl. 7.00 - 16.30

Onsdag kl. 6.30 - 16.15

Torsdag kl. 7.00 - 16.30

Fredag kl. 7.00 – 16.15

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:

I min dagpleje tilbyder jeg tryghed, nærhed og omsorg. Jeg har meget fokus på at børnene er trygge og trives i dagplejen. I mit hjem har jeg et dejligt værelse kun til dagplejebørnene og et køkken alrum, hvor børnene kan gå fra det ene til det andet.

Jeg er uddannet Pædagogisk Assistent. Det er Horsens Kommunes målsætning at de kommunale dagplejere uddanner sig som Pædagogiske Assistenter.

Jeg arbejder ud fra de nye styrkede læreplaner, og skaber læring, trivsel og udvikling for børnene. I min dagpleje snakker vi rigtig meget, vi synger og siger rim og remser.  Vi hører også meget musik og danser. Udenfor har jeg en dejlig have, med gynge, sandkasse og køretøjer i alle afskygninger. Børnene kan bevæge sig i hele haven. Ud fra mit hus har jeg et dejligt halvtag, så vi kan være ude i alt slags vejr.

I nærområdet har vi det grønne område, Hattings nye legeplads, som vi ofte benytter. Vi laver udflugter, hvor vi er flere dagplejere sammen. Vi besøger de andre dagplejere i Hatting, så børnene kender både de andre børn og dagplejere. Vi arbejder også efter ”De Grønne Spirer” konceptet. http://www.groennespirer.dk/        

Vores samarbejde omkring jeres barn:         

Jeg forventer et ærligt, tillidsfuldt og godt samarbejde med jer omkring jeres barn. På den måde kan vi sammen give jeres barn en tryg, omsorgsfuld og lærerig tid i dagplejen.

Hvem er jeg?    

Jeg er født i 1962. Jeg har været dagplejer siden maj 2008. Vi har boet i Hatting siden 1996, min mand og jeg. Vi har en datter fra 1998. Vi har for øjeblikket ingen husdyr. Vores hjem er 100 % røgfrit.

Jeg glæder mig til at se jer i min dagpleje.

Venlig hilsen

Helle Pedersen