Rikke Nielsen (pt. under uddannelse)

Sogneskellet 10
8732 Hovedgård
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
EAN nummer
5798006155408

Rikke Nielsen (pt. under uddannelse)

Min uddannelse:

  • Dagplejerens grunduddannelse
  • Førstehjælp
  • Arbejder efter de pædagogiske læreplaner

Jeg lægger vægt på:

Jeg sætter stor pris på ærlighed, og jeg håber og tror på godt samarbejde, hvor i siger hvis der er noget i undrer jer over, derved kan vi snakke om tingene eller hvis, der er andet i har på hjertet. Jeg vil 100% jeres barn og jer det bedste.

Barnet skal medbringe:

  • Håndklæde
  • Bleer
  • Skiftetøj
  • Overtøj efter vejrforhold (vi er meget ude).
  • Solcreme
  • barnevogn

Dagsrytmen hos mig:

Det er vigtigt for mig at byde det enkelte barn velkommen i børnehøjde hver dag. Når alle er samlet, spiser vi et måltid og snakker om dagen der kommer. Så vidt det er muligt planlægger jeg efter børnenes dagsform. At være fleksibel er vigtigt for mig, når jeg arbejder med børn i alderen 0-3 år. Vi er helst ude hver dag i kortere eller længere tid, alt efter vind og vejr. Når alderen er til det støtter og vejleder jeg børnene meget i at blive selvhjulpne med overtøj.

Vi tager os som regel god tid til frokosten, hvor jeg gerne vil give børnene mulighed for selv at vælge pålæg og så snakker vi om formiddagen der er gået. Bagefter er det tid til en god middagslur, inden der er frugt og leg om eftermiddagen.

Den pædagogiske hverdag kan byde på:

Hverdagen i min dagpleje tager så vidt der er muligt udgangspunkt i barnets trivsel og dagsform. Med 4 børn er det ofte muligt at tage individuelle hensyn. Jeg vil gerne styrke barnets selvtillid og selvværd og udfordre dem ved, at lave aktiviteter hvor hvert barn bliver udfordret. Det kan fx være en skovtur hvor vi rører ved de dyr vi finder, en motorikbane vi laver af de ting der er der hvor vi er eller øve motorik ved leg med klodser eller perler. Det er også vigtigt barnet lærer, at være en del af fællesskabet og ved at vente på tur og være medbestemmende i hverdagen sammen med de andre børn, bliver det en del af hverdagen.

Værdier som tryghed, omsorg, hjemlighed og godt humør er også ord jeg finder vigtige og fx imellem at være alene med børnene flere dage om ugen, men også være sociale på legepladsen og på besøg hos kollegaer.

Faciliteter:

Jeg har indrettet et legeværelse til dagplejen, der ligger i forbindelse med køkkenet, som også er de 2 rum vi er mest i, når vi er inde. Udenfor har vi en stor have, hvor der både er fliser, græs og sand at bevæge sig rundt på.

Legestue:

Vi kører i Hovedgård en rullende plan, hvor vores faste legestuegruppe har en fast dag i et halv år af gangen. Vores gruppe hedder Stjernerne og består af 4 dagplejer med hver 4 børn

Mig og min familie:

Jeg hedder Rikke Nielsen. Jeg er gift med min mand Ulrik og vi har sammen 2 drenge der er født i år 1998 og 2000. Ellers har vi en hund Molly, der også er en del af familien og huset. I min fritid nyder jeg at være aktiv og nyder at følge mines børns interesser og samvær med vores venner.

Jeg glæder mig til et godt samarbejde.

 

Venlig hilsen

Rikke Nielsen

Personale
u

Rikke Nielsen (pt. under uddannelse)

Dagplejer