Henriette Jill Ladekjær Nielsen

Slagballevej 37
8740 Brædstrup
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Mandag: 6:30-16:15
Tirsdag: 6:30-16:15
Onsdag: 6:30-16:15
Torsdag: 6:30-16:15
Fredag: 6:30-15:30

Henriette Jill Ladekjær Nielsen

Velkommen i min dagpleje i Slagballe.

Mit navn er Henriette Ladekjær Nielsen. Jeg er gift med Jonas og sammen har vi to skønne børn. Emma fra 2004 og Oliver fra 2008. Vi bor i et hus i den lille by Slagballe. Vi bor sammen med to små hunde, som er allergivenlige.

I vores hjem vil vi være i køkken samt stuerne, her vil der være plads til leg, sang og hygge. Jeg vil servere sund og varieret kost. Det kan både være kolde og varme måltider. Vi har en stor dejlig have, som er indhegnet, hvor der er gyngestativ, rutsjebane, legehus, vippedyr og sandkasse. Grunden er kuperet, så der er mulighed for at blive udfordret motorisk. Om vinteren er der den perfekte kælkebakke, hvis sneen kommer. I haven har vi også drivhus, urtehave og bærbuske. Disse forsyner os hen over sommeren med mange lækre bær, frugter og grønsager. Dem vil vi spise eller lave forskellige ting af - eks. grød, marmelade m.m.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2012. Jeg har arbejdet på børneområdet siden 1999. Jeg har arbejdet i børnehaver og SFO og nu som dagplejer fra 01.11.19. Jeg har stor fokus på omsorg og nærvær. Vi vil arbejde med sprog, kreativitet og naturen. Vi vil følge årets gang og nyde de forskellige årstider på hver deres måde.

Jeg lægger stor vægt på et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde. Det er Jeres barns trivsel, der er i fokus. Samarbejdet skal gerne være åbent med god dialog og respekt for hinanden.

Glæder mig til at byde Jer velkommen

Venligst Henriette.