Himmelblå

Himmelblå – en integreret institution med fokus på natur

Himmelblå er den mindste af vores dagtilbud - med p.t. 45 børn. Institutionen er bygget til 60 børn, så der er rige udfoldelsesmuligheder, både ude og inde for de 20 børn, der er der p.t..  Det giver nogle helt unikke muligheder for pædagogikken samt børnefællesskaber.

I Himmelblå mener vi, at naturen er en gave! Den kan i stor grad bruges til at skærpe børnenes fantasi, kreativitet, koncentrationsevne og motorik. Vi mener, at børn har brug for at lære gennem egen sansning og aktivitet. Udenfor er der ikke så meget støj og færre konflikter. Der er bedre plads og rum til fysisk udfoldelse, og mange børn vil opleve, at de trives godt med ”højt til loftet”.

Himmelblå er certificeret som ”Grønne Spirer” af Friluftsrådet og ligger naturskønt med masser af mulighed for både naturoplevelser og bevægelse.

Vi kigger på dyr, undersøger planter og sår frø i køkkenhaven. Vi ser en stor værdi i, at børnene ved, hvor maden kommer fra, og ved hvordan man passer godt på naturen.  Derudover har vi naturligvis ganske almindelig børnehave aktiviteter som klippe-klistre, rim og remser, kreative udtryk som tegninger, billeder og figurer. Vi laver drama, spiller musik og har adgang til sportshallen.

Himmelblå
Personale

Anja

Pædagogisk assistent
Solen

Annette

Pædagog
Solen

Cecilie

Pædagogmedhjælper
Scooby-Doo

Grethe

Pædagogisk assistent
Solen

Jane

Pædagogisk assistent
Solen

Lone

Pædagog
Scooby Doo

Malene

Pædagog
Solen

Mette

Pædagog
Stjernen

Tina

Pædagog
Stjernen