Lotte Støve

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?

Velkommen i dagpleje hos Lotte

Jeg bor i Risengård, i et dejligt røgfrit hus. Børnene har et legeværelse, et stort lyst køkken alrum samt gang at lege i og udenfor har jeg en stor lukket have med sandkasse, sansegynge, græs samt fliseareal.  Jeg benytter naturligvis også denne skønne natur, skov og strand i Stensballe. Jeg har en stor garage, som også bruges til aktiviteter og hvor jeres barnevogn kan stå i løbet af ugen.

På en almindelig hverdag:

På en almindelig hverdag åbner døren kl 07.00. Som regel har alle spist hjemmefra, men er dette ikke tilfældet søger jeg for noget morgenmad.  Vi starter dagen stille og roligt med lidt læsning, sang, rim, remser og leg.

Kl. ca. 8.30 får vi formiddagsmad, som oftest består af boller/brød og frugt. Når formiddagsmaden er nydt går vi oftest ud, enten i haven eller vi besøger en legeplads.

Nogle gange går vi i hallen og spiller bold og leger og andre gange besøger vi en kollega eller går en tur i skoven.  En gang om ugen er vi i legestue. 

Alle aktiviteterne er med læreplans temaerne for øje.    

Til frokost hjælper børnene med borddækning og vi spiser sammen og hygger om maden. Her får vi også snakket dagens oplevelser igennem.  Efter frokost er det tid til en dejlig lur.

Eftermiddagen byder på brød/boller og frugt og så leger og hygger vi til mor og far kommer.

Hele dagen tager udgangspunkt i børnene og deres tarv, hvor nærvær og trivsel er første prioritet.

Hvilke kompetencer har jeg:

Pædagogisk Assistentuddannelse 2015     

Grundkursus for dagplejer

Inklusion

Kursus i pædagogiske læreplaner

Ergonomi

Kommunikation og konflikthåndtering

Udvidet førstehjælp

kost og ernæring

Jeg har været dagplejer siden 2001 og er desuden uddannet kontorassistent, fitness instruktør, massør og idrætsterapeut.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Et samarbejde der bygger på ærlighed, åbenhed og gensidig respekt og tillid. Jeg ønsker at giver jeres barn en tryg og omsorgsfuld hverdag og sikre mig den bedst mulige udvikling og trivsel for jeres barn.

Hvem er jeg:

Jeg er født i 1969 og gift med Michael. Vi har to piger, hvoraf den ene stadig bor hjemme. Vi har en golden retriever, Bella.