Karen Bjerremand Pedersen

Højlund 21
Lund
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
EAN nummer
5798006186075

Karen Bjerremand Pedersen

Fysiske rammer:

Huset er beliggende i et stille/lukket vænge. Jeg har et dejligt hus med stort køkken/alrum og legeværelse. Haven er indhegnet og i forbindelse med overdækket terrasse, der er legehus og stor sandkasse med tilbehør og køretøjer. Vores hjem er ”ikke ryger” og allergivenligt.

En almindelig hverdag:

Når der er styr på ”tropperne” (hvem kommer og hvornår) sætter vi os på madrassen – synger, læser og snakker. Der leges frit, mens formiddagsmaden klargøres i fællesskab med børnene.

Derefter kan det være leg i haven, gåtur, besøg, inde-leg enten som fri- eller tilrettelagt aktivitet.

Så spiser vi og der puttes. Derefter får vi et lille måltid igen, og så gør vi klar til, at mor eller far snart kommer - imens der leges!

Kompetencer:

Har været dagplejer siden 1997

AMU kurser gennem årene: Førstehjælp og løbende opdateringer, Ernæringens betydning for vækst og trivsel, Grundkursus for dagplejere, Børns leg, Kommunikation, 0-5 årige børns udtryksformer, Børns kompetenceudvikling, Pædagogiske læreplaner i dagtilbud, Børns motorik, sansning og bevægelse, Inkluderende pædagogisk miljø, Samspil og relationer i pædagogisk arbejde.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Som dagplejer er det vigtigt for mig, at skabe tryghed og ro i den - nogle gange - stressede situation det kan være, at aflevere sit barn. At hverdagen er præget af struktur og rammer, hvor barnet føler sig set og hørt. Nærvær et nøgleord for mig. Fortæl mig - hvis der er noget som I gerne vil ændre, så har jeg muligheden!

P.S. Det er vigtigt, at mærke barnevogn og tøj, da jeg har løbende udskiftning af børn og ikke når at genkende tøj osv.

Hvem er jeg?

Velkommen, jeg glæder mig til at møde jer!

I daglig tale hedder jeg Karen P, er gift med Kjeld og vi har 3 voksne børn og 4 dejlige børnebørn.