Anni Pedersen

Vibevej 3
8752 Østbirk
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
EAN nummer
5798006155606

Anni Pedersen

Dispositionsdagplejer (Gæstedagplejer)

Åbningstider:
Jeg har samme åbningstider, som den dagplejer, børnene kommer fra. Jeg er i heldagslegestue en gang om ugen.

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?
Jeg har et dejligt legeværelse, og udenfor har jeg en legeplads med sandkasse, legehus, fliser og græs. Jeg bruger også ofte sportspladsen eller går ture på naturstien.

På en almindelig hverdag:
Vi starter dagen med at få morgenmad, hvis der er behov for dette. Bagefter er der fri leg, læsning og sang. Kl. ca. 8.30 er der formiddagsmad og derefter starter dagens aktiviteter, som jeg planlægger efter, ud fra hvilken børnegruppe jeg har.

Til frokost sidder vi og snakker om, hvad vi har lavet og oplevet. Når vi har spist vores mad, synger vi en sang eller to, hvorefter børnene får middagslur. Om eftermiddagen får børnene frugt eller brød, hvorefter de bliver hentet.

Hvilke kompetencer har jeg?

  • Dagplejens Grunduddannelse

  • Løbende kurser

  • For tidlig fødte børn

  • Kursus i inklusion

  • Første hjælp

 

Vores samarbejde omkring jeres barn:
Jeg lægger stor vægt på, at børnene får en god dag med tryghed og omsorg. For mig er det vigtigt at vide, hvordan jeres barn har haft det, så jeg bedre kan planlægge dagen derefter, så barnet får en god da

Hvem er jeg?
Jeg har været dagplejer siden 1991, men efter 18 år som dagplejer valgte jeg at blive dispositionsdagplejer. Jeg kan godt lide udfordringen i at modtage børn og forældre og skabe trygge rammer for børnene, når de er i gæstedagpleje.

Personale
Anni

Anni Pedersen

Dagplejer