Hanne Pedersen Nielsen

Sonatevej 5
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Hanne Pedersen Nielsen

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?
Jeg har et dejligt legeværelse til børnene, men vi bruger det meste af huset.

Jeg har også en dejlig, stor lukket have, som er meget børnevenlig med både fliser og græs. Der er små cykler og scootere, rutsjebane, lille trampolin og biler mm.

En almindelig hverdag:
Jeg åbner kl. 06.45, og hvis nogen skulle ønske det, er jeg altid klar morgenmad. Derefter går vi typisk ind på legeværelset, hvor vi læser, leger eller synger, mens vi lytter til musik.

Når vi alle er samlet igen får vi lidt mad i form af frugt og brød, og så starter vores dag. Vi er ofte ude på gåture, besøger legepladsen, går i skoven eller på besøg hos mine kolleger. Vi er også tit i min have, som vi bruger ret meget. Når vi er inden døre bruger vi eksempelvis tid på aktiviteter såsom puslespil, sanglege, maling, klip og spil osv. Jeg har altid fokus på pædagogiske læreplaner, uanset om vi er ude eller inde.

Når klokken nærmer sig 11 gør vi sammen klar til spisning, og her giver vi os god tid og snakker om, hvad det er, vi spiser. Derefter er der pusletid og middagslur. Nogle børn sover enten på madrasser eller i egen barnevogn.

Når børnene vågner ved eftermiddagstid får de frugt og lidt brød. Så leger vi ude eller inde og får derefter sagt pænt farvel til hinanden og tak for i dag til alle.

Vores samarbejde omkring jeres barn:
Jeg sætter utrolig meget pris på åbenhed og ærlighed. Det er vigtigt, at der er tillid til hinanden, så jeres barn kan få en tryg, lærerig og dejlig tid i dagplejen.

Om mig:
Jeg har været dagplejer siden 1986.
Jeg har tre små hunde.

Mine kompetencer:

  • Dagplejens grundkursus

  • Kursus i ernæringens betydning for vækst samt trivsel og opfølgning

  • Kommunikation

  • Kursus i børnelege og udtryksformer

  • Læreplanskursus (som jeg arbejder efter)

  • Inklusion

  • Kompetenceudviklingsforløb for dagplejere

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde jer velkommen i min dagpleje.