Jette Gitte Pedersen

Skolesvinget 36
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Jette Gitte Pedersen

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:
Velkommen i dagplejen på skolesvinget 36, det lille trygge og nære miljø, hvor det er mig, Gitte som tager imod jeres barn om morgenen og afleverer jeres barn om eftermiddagen. Så ved jeres barn, at det er mig, der er den voksne omsorgsperson hele dagen igennem. Barnet kan søge omsorg, tryghed og nærvær hele dagen.

Vi har legerum, hvor vi kan lege, synge, høre musik og danse, læse, tumle. Vi har et køkken/alrum, hvor vi også kan lege, løbe, tumle, male og spise. 

En dejlig have, som er indhegnet specielt til børnene, så den del af haven, er børnenes, her har vi legetøj, scootere, gynger, sandkasse, legehus og her er buske, så de små kan gemme sig og "blive helt væk”.

På en almindelig hverdag:
Der er mulighed for at spise havregrød og få mælk til morgenmad, her i dagplejen mellem kl. 6.30 og 7.30.

Herefter leger vi i legeværelset synger eller læser/lytter til musik.

Kl. 9.00, når alle er mødt ind, spiser vi boller og frugt med vand til. Ca. kl. 9.30 begynder dagens aktiviteter. Vi kan lege i haven. Vi kan gå tur, gå på legepladsen eller en tur til børneskoven eller besøge den nye kirke. Gå på besøg hos andre dagplejer eller de andre kan besøge os, vi kan blive inde og høre musik og danse, lave motorikbane/bygge en hule. Vi skal nok få det sjovt.

Omkring kl. 11.00 spiser vi frokost, for det meste rugbrød med grønt og mælk. Herefter er det tid til at få en middagslur. Efter endt middagssøvn, får vi lidt frugt med brød og vand, så er der hygge omkring bordet. Når de små er mætte, er der igen leg og hygge i værelset eller alrummet og efterhånden bliver de små hentet af forældrene.

Vores samarbejde omkring jeres barn:
Jeg sætter pris på åbenhed og ærlighed, så vi kan samarbejde og få børnene til at udvikle sig optimalt og få en god læring i hverdagen. Hvert enkelt barn skal føle sig set, hørt og værdsat for den person, som barnet er.

Hvem er jeg:
Jeg  har været dagplejer siden 1996, er vendt tilbage til min dagpleje praksis, efter endt uddannelse som Pædagogisk Assistent 2015. Jeg er født i 1960 og gift med Poul, som er en del hjemme og som børnene er glade for at snakke med.

Vi har også en hund, Molly, som går sammen med os i hjemmet og som børnene er glade for.

I min dagpleje arbejder jeg med de pædagogiske læreplaner i samarbejde med kollegerne i legestuen.

Glæder mig til at møde jer, alle er velkommen hos mig.