Pia Andersen

Vedbæksvænget 1
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisingen

Pia Andersen

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:
Velkommen til dagplejen på Vedbæksvænget. Her har vi et stort køkkenalrum, hvor vi leger. Derudover har jeg et stort legeværelse og et puderum, hvor børnene kan boltre sig.

Der er en legeplads med stort fliseareal, hvor vi kan køre med scootere, cykler og biler. Derudover er der et græsareal med legehus og en sandkasse med legesager. Der er mulighed for at gå på dejlige ture til flere legepladser og tæt på Børneskoven - jeg vægter meget at være ude med børnene og nyde vejret når vi kan. Jeg har en ladcykel og tager gerne børnene med ud i det blå.

På en almindelig hverdag:
De børn der kommet tidligt spiser morgenmad stille og roligt, hvorefter vi laver nogle forskellige aktiviteter alt afhængig af vejret, som tager udgangspunkt i læreplanerne.

Vi spiser formiddagsmad kl. 8.30 – 9.00, som oftest består af boller, frugt og vand. De dage hvor vejret er til det, er vi udenfor. Ca. kl. 11.00 spiser vi vores frokost, som består af rugbrød med forskelligt pålæg, grøntsager og mælk. En gang i mellem er der også varm mad.

Ca. kl. 12.00 er der tid til middagslur. Når børnene har fået en dejlig lur, får vi eftermiddagsmad bestående af frugt, boller og/eller knækbrød. I dagligdagen lægger jeg vægt på, at det enkelte barn trives, og at der er trygge rammer, nærvær samt omsorg. Det gælder for mig om at skabe de bedste forudsætninger for en god start på livet.

Måltiderne nyder vi udenfor på terrassen når vejret er til det.

Vores samarbejde omkring jeres barn:
Jeg værdsætter et godt samarbejde, som er bygget op omkring tillid, åbenhed, ærlighed og en god dialog, så vi sammen kan give jeres barn en tryg og dejlig tid i dagplejen.

Hvem er jeg?
Jeg hedder Pia og har været dagplejer siden 2007. Jeg bor sammen med min mand René. Sammen har vi tre børn, hvoraf to af dem bor hjemme.

Hvilke kompetencer har jeg?

  • Pædagogisk assistent foråret 2020.
  • Førstehjælpskursus (bliver løbende vedligeholdt)
  • Dagplejens grundkursus
  • Kostkursus