Vibeke Matz

Thors Top 10
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisingen

Vibeke Matz

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:
Velkommen til dagplejen på Thors Top. Her har vi et stort køkkenalrum og en lang gang, hvor vi leger. Der er en legeplads med stort fliseareal, hvor vi kan køre med scootere, cykler og biler. Derudover er der et græsareal med legehus og en sandkasse med legesager. Der er mulighed for at gå på dejlige ture til flere legepladser og tæt på Børneskoven - jeg vægter meget at være ude med børnene og nyde vejret når vi kan.

På en almindelig hverdag:
De børn der kommet tidligt spiser morgenmad stille og roligt, hvorefter vi laver nogle forskellige aktiviteter alt afhængig af vejret, som tager udgangspunkt i læreplanerne.

Vi spiser formiddagsmad kl. 8.30 – 9.00, som oftest består af boller, frugt og vand. De dage hvor vejret er til det, er vi udenfor. Ca. kl. 11.00 spiser vi vores frokost, som består af rugbrød med forskelligt pålæg, grøntsager og mælk. En gang i mellem er der også varm mad.

Ca. kl. 12.00 er der tid til middagslur. Når børnene har fået en dejlig lur, får vi eftermiddagsmad bestående af frugt, boller og/eller knækbrød. I dagligdagen lægger jeg vægt på, at det enkelte barn trives, og at der er trygge rammer, nærvær samt omsorg. Det gælder for mig om at skabe de bedste forudsætninger for en god start på livet.

Vores samarbejde omkring jeres barn:
Jeg værdsætter et godt samarbejde, som er bygget op omkring tillid, åbenhed, ærlighed og en god dialog, så vi sammen kan give jeres barn en tryg og dejlig tid i dagplejen.

Hvem er jeg?
Jeg hedder Vibeke og har været ansat som dagplejer siden 2009. Jeg bor med min mand Preben. Vi har en børnevenlig Golden Retriver, der hedder Baily.

Hvilke kompetencer har jeg?

  • Førstehjælp (bliver løbende vedligeholdt)
  • Pædagogisk assistent 2018.