Berit Skjelborg Stjernholm

Bøgevang 14
8740 Brædstrup
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:30-16:15
Tirsdag: 6:30-16:15
Onsdag: 6:30-16:15
Torsdag: 6:30-16:15
Fredag: 6:30-15:30

Berit Skjelborg Stjernholm

Velkommen til min dagpleje på Bøgevang.

Her bor jeg med min mand og vores to børn. Jeg har et rummeligt hus med masser af plads til leg i køkkenalrum og på legeværelset. Jeg kan desuden tilbyde en dejlig have med sandkasse, huler og rutsjebaner.

Jeg vægter udeliv og det sociale højt. Vi er stort set ude hver dag, hvor vi gerne benytter skoven, parken og byens legepladser. Desuden elsker vi at pakke vores ladcykel, og tage ud på eventyr. Vi mødes gerne med andre dagplejere og børn flere gange om ugen. På den måde kan børn og voksne lære hinanden at kende.

Kosten i dagplejen er varieret, så vi får smagt på lidt af hvert. Vi arbejder med "Fra jord til bord", som giver børnene en god fornemmelse af, hvor deres mad kommer fra. Jeg prøver så vidt muligt at holde måltider og sovetider på faste tidspunkter, da jeg mener at faste rutiner giver tryghed i børnenes hverdag.

For mig er det desuden vigtigt med et godt samarbejde mellem forældre og dagplejer. Jeg mener at gensidig respekt, tillid og ærlighed er vigtigt, for at vi sammen kan hjælpe Jeres barn til at få en velfungerende hverdag i dagplejen.

Min ambition med min dagpleje, er at det skal være et trygt sted, hvor børn kan være børn, og hvor der er masser af tid til dans, fjollerier og til hygge.

Jeg vil med glæde byde Jer velkommen i mit hjem. 

Berit