Charlotte Kjær

Havrevangen 10
8740 Brædstrup
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:15-16:00
Tirsdag: 6:15-16:00
Onsdag: 6:15-16:00
Torsdag: 6:15-16:00
Fredag: 6:15-15:15

Charlotte Kjær

Hvem er jeg?

Jeg er en glad og udadvendt pige, født i 1972. Jeg er super glad for mit job som dagplejer. Jeg har været ansat siden 2005, og inden det var jeg ansat i en børnehave i 9 år, så det er efterhånden blevet til mange års erfaring med små børn.

Jeg er gift med en dejlig mand (som også er glad for børn), han er maler. Jeg har 3 voksne drenge, som er flyttet hjemmefra. Derudover har vi en sød lille hund (Freja) - hun er en Cavalier King Charles, en stille og rolig familiehund.

Jeg vil med glæde byde jer og jeres guldklump velkommen i mit hjem.

 

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?

Vores hus ligger i Brædstrup by, dog ugeneret fra naboer. En stor indkørsel, så der er god plads til at aflevere og hente jeres barn. Vi har et stort køkken-/alrum og et dejligt legeværelse, som børnene kan boltre sig på. En dejlig lukket have med stor sandkasse, vippe, rutsjebane, legehus, græs, fliser - alt hvad der skal til, for at børnene bliver motorisk stimuleret.

 

På en almindelig hverdag.

Jeg åbner døren kl. 6.15. De børn, som møder tidligt, hygger vi med deres morgenmad og leger i køkkenet og på værelset, og tager imod de næste børn.

Kl. 8.30 - 9.00 spiser vi formiddagsmad. Jeg vil opfordre til ,at jeres barn kommer og er med til formiddagsmad, da vi her snakker om, hvad dagen kan/skal indeholde. Det kan både være planlagte ting, eller lige hvad der passer ind denne dag.

Til frokost spiser vi et sundt og varieret måltid. Det kan både være et koldt og varmt måltid. Derefter er det puttetid, i børnenes egene barnevogne eller på mine madrasser.

Når vi står op, serveres der frugt og brød, eller hvad vi lige finder på denne dag. Vi snakker om dagens oplevelser, og hygger med et par sange, eller en bog, eller hvad børnene lige føler for.

Så er det afhentningstid. Jeg vægter højt, at jeg har tid til at fortælle, hvad jeres barn har oplevet, og sige farvel og tak for i dag.

 

Forventninger til vores samarbejde omkring jeres barn.

Jeg forventer, at der er en åbenhed, tillid og ærlighed, så kan vi sikre, at jeres barn får en dejlig tryg og lærerig tid i dagplejen. Jeg håber, at i spørger ind til, hvis i undrer jer over noget, som jeg gør. Måske har jeg en god grund til at gøre, som jeg gør, eller måske kan jeg gøre tingene på en anden måde.

 

Hvilke kompenter har jeg.

  • Jeg har dagplejernes grunduddannelse
  • Jeg har læreplans kursus
  • Jeg har 1. hjælp
  • Jeg har inklusionskursus
  • Jeg har kursus i fortidlig fødte børn
  • Jeg har den nye pau. uddannelse
  • Jeg er grøn spire naturdagplejer.
  • Jeg arbejder målrettet med den nye styrkede læreplaner
  • Jeg arbejder målrettet med vi lærer sprog projekt.