Jannie Kærhus Christensen

Mølletoften 1
8740 Brædstrup
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:30-16:15
Tirsdag: 6:30-16:15
Onsdag: 6:30-16:15
Torsdag: 6:30-16:15
Fredag: 6:30-15:30

Jannie Kærhus Christensen

Jeg er en glad, omsorgsfuld og udadvendt kvinde på 34 år (født i år 1990). 
Jeg er lykkelig gift med Rasmus og sammen har vi 3 dejlige børn, Lucas, Magnus og Merle. 
Derudover har vi en schæferhund, Max og en kat, Simba som dog vil være adskilt fra dit barns hverdag hos mig. 

Vores hus ligger i Brædstrup by på en lukket vej. 
Vi har en rummelig entre som giver god plads til aflevering/afhentning af jeres barn. 
Fra entreen ses køkkenet hvor vi vil lave og spise en masse dejlig mad og få alle sanser i brug.

Køkkenet grænser op til vores stue hvor jeg i den ene del har indrettet det således at børnene inspireres til forskellige lege i de forskellige læringsmiljøer jeg har etableret. Legeområdet har en terrassedør som åbner op direkte ud til vores lukkede have med både køkkenhave, drivhus, sidde/spise plads og selvfølgelig en masse legetøj og aktiviteter til børnene så de får gode muligheder for at styrke deres motoriske udvikling. 

På en alm dag åbner jeg døren kl 6.30 hvor de børn som møder tidligt bliver tilbudt morgenmad og en stille start på dagen hvor vi gør klar til at tage imod de næste børn. 
Kl 8.30-9.00 spiser vi formiddagsmad og snakker om hvad vi skal lave i løbet af dagen, jeg vil gerne opfordre til at alle børn er ankommet inden, da det er en vigtig del af dagen. 
Kl ca 11.30 gør vi klar til frokost, som altid er varieret og sund mad, det kan både være varme og kolde retter og måske har de endda været med til at så, høste og lave dele af maden. 

Herefter er det tid til middagslur hvor børnene enten kan sove i egne barnevogne som kan stå i læ eller indenfor på mine madrasser.

Efter luren bliver der serveret lidt frugt, brød og lignende imens vi snakker om dagens oplevelser. Vi hygger, leger, læser bog eller hvad børnene nu er oplagte til inden de bliver hentet. 

Samarbejdet med jer forældre er så vigtigt for vi skal sikre at jeres barn får en god, tryg og lærerig tid i dagplejen, så jeg forventer at vi er åbne, ærlige og har tillid til hinanden. Hvis noget undrer jer så lad os tage en snak om det, og gå i dialog med hinanden, for måske er der en mening med det jeg gør, eller måske skal jeg gøre noget andet. Vi skal have en god mavefornemmelse og være trygge når det kommer til det vigtigste, nemlig børnene.