Kimmie Krag Præsius Lapan

Klydevej 1
8740 Brædstrup
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:15-15:45
Tirsdag: 6:15-15:45
Onsdag: 6:15-15:45
Torsdag: 6:15-15:45
Fredag: 6:15-15:00

Kimmie Krag Præsius Lapan

Hjertelig velkommen til min dagpleje, som er beliggende på Klydevej. Her bor jeg i et dejligt hus sammen med min mand og vores tre børn.

 

Jeg hedder Kimie og er født i 1987.

 

Jeg elsker børn, for hvordan kan man andet? Børn skaber glæde, overskud, smil på læben og sved på panden. Det er en stor ting for mig at kunne få lov til at præge børnenes dag, se dem udvikle sig og udfolde sig på hver deres måde, uanset om det er i skoven, i haven, i stuen eller i legestuen.

Vores hjem byder på et åbent køkken med spiseplads, hvor der er plads til at sidde og spise, fordybe sig i tegninger, perler, klippe/klister, bagning eller hvad der lige optager børnene. Vi har et dejligt legeværelse i forbindelse med stuen og køkkenet. I stuen er der også plads til leg og udfoldelse. Vores udendørs areal byder på en dejlig lukket have, hvor der er sandkasser, vipper, rutsjebane, legehus, tunnel og masser af græs at boltre sig på. Vi har en overdækket terrasse, og et stort ”skur” i forbindelse med huset, hvor der er plads til, at børnene kan sove uforstyrret i deres barnevogne.

Udeliv er en stor del af vores hverdag, hvor vi gerne pakker barnevognen, eller ladcyklen og tager på tur ud i det fri. Nogle dage er planlagte ture, og andre dage ser vi hvor vi ender. Vi tager gerne en madpakke med, som vi kan nyde i naturen.

Jeg kan godt lide at være social med mine kollegaer og alle deres skønne børn, så vi tager ofte på tur sammen, det kan være rundt på byens legepladser, bondegårdstur, biblioteket eller parken. På den måde lærer både børn og voksne hinanden bedre at kende.

Vi har en ugentlig dag, hvor vi sammen med vuggestuen samarbejder omkring projektet ”vi lærer sprog”.

For at skabe tryghed og genkendelighed i hverdagen har vi vores helt faste rutiner, såsom spisetider, sange, leg med fokusord, puttetider og andre små ting i hverdagen. Jeg tror, at disse faste rutiner er med til at give børnene en tryghed og et socialt samspil med de andre børn.

Kosten i dagplejen er sund og varieret. Jeg forsøger, så vidt det er muligt, at inddrage børnene i madlavningen, så de er med i hele processen fra jord-til-bord. Vores frokost kan både være det kolde bord, men også et varmt måltid. Det er vigtigt for mig, at børnene får smagt lidt forskelligt og samtidig lærer, hvor maden stammer fra.

Vores samarbejde er vigtigt i forhold til børnenes trivsel og udvikling, så derfor er en god kommunikation imellem os vigtigt. Det er også vigtigt, at vi taler om hvad der rør sig omkring barnet, såvel her, men også på hjemmefronten. Så en ærlig og åben dialog sætter jeg stor pris på, hvor I er meget velkomne til at stille undrende spørgsmål, hvis I har brug for dette.

 

Jeg glæder mig til at byde Jer velkomne i min dagpleje