Tina Lundsgaard Hansen

Ring Søpark 25
8740 Brædstrup
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:30-16:15
Tirsdag: 6:30-16:15
Onsdag: 6:30-16:15
Torsdag: 6:30-16:15
Fredag: 6:30-15:30

Tina Lundsgaard Hansen

Kære forældre

 

Min familie:

Jeg hedder Tina og er gift med Lars. Jeg er 55 år. Vi har en datter på 29 år, som hedder Michelle. Michelle er bosiddende på Sjælland. En søn som hedder Daniel, han er 31 år og bosiddende i Hedensted. Vi har to børnebørn på hhv. 1 år og 4 år.

Min mand arbejder hos Simens off schore. Det betyder, at han er væk 14 dage på arbejde og hjemme 14 dage.

Vores familie har en kat og en lille hundehvalp. Dyrene er ikke en del af børnenes hverdag. De vil være adskilt gennem dagen, men findes i hjemmet.

 

Dagplejen hos mig:

Jeg vægter, at børnene er i hjemlige omgivelser, med en rolig start på dagen – hvor vi stille og roligt går i gang med hygge på værelset. Når vi alle er kommet, skal vi have formiddagsmad med hjemmebagt brød og sukkerfri snaks – frugt og lign. Dyrene er ikke en del af børnenes hverdag. De vil være adskilt gennem dagen, men findes i hjemmet.

Dagens aktiviteter starter efterfølgende. Hver dag skal vi ud, hvor vi skiftevis tager på tur i nærmiljøet og udforsker naturen og parken, mini hallen og institutionernes legeplads eller er i haven.

 

Mine værdier:

Jeg er optaget af, at børnene lærer, at bevægelse er dejligt: Vi skal danse eller hoppe, lege i naturen og bruge kroppen. Vi skal lære at være kreative med vores hænder og krop: Jeg er meget kreativ og vil rigtig gerne dele med børnene alt det vi kan lave f. eks. Saltdej – traditionerne gennem året – fødselsgaver og lign. Vi skal bage sammen og male og tegne, klippe og klister alt efter alder.

Vi har en stor have, som vi vil benytte, med en nedgravet trampolin -  jeg vil dyrke grønsager med børnene, som vil skal tilberede og spise. Bærbuske som vi kan plukke bær og spise alt efter årstiden.

 

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres børn i min dagpleje.

Med venlig hilsen

Tina