Helle Pedersen

Bispevænget 32
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Helle Pedersen

Helle Pedersen

Bispevænget 32, Hatting

8700 Horsens

Tlf. 20 89 57 78

Nuværende åbningstider:

Mandag kl. 6.30 – 16.30

Tirsdag – Fredag kl. 7.00 – 16.30

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:

I min dagpleje tilbyder jeg tryghed, nærhed og omsorg. Jeg har meget fokus på, at børnene er trygge og trives i dagplejen. En forudsigelig dag med gode vaner og mange faste rutiner er noget, jeg går meget op i. I mit hjem har jeg et dejligt værelse kun til dagplejebørnene og et køkken alrum, hvor børnene kan gå fra det ene til det andet.

Jeg arbejder ud fra de nye styrkede læreplaner, og skaber læring, trivsel og udvikling for børnene. I min dagpleje snakker vi rigtig meget, vi synger og siger rim og remser. Vi hører også meget musik og danser. Udenfor har jeg en dejlig have, med gynge, sandkasse og køretøjer i alle afskygninger. Børnene kan bevæge sig i hele haven. Ud fra mit hus har jeg et dejligt halvtag, så vi kan være ude i al slags vejr.

De seks læreplanstemaer:

Kultur, æstetik og fællesskab                            Alsidig personlig udvikling

Social udvikling                                                     Kommunikation og sprog

Krop, sanser og bevægelse                               Natur, udeliv og science

I nærområdet har vi det grønne område, Hattings nye legeplads, som vi ofte benytter. Jeg har et tæt samarbejde og sparring med min kollega, Lone. Vi arbejder også efter ”De Grønne Spirer” konceptet. I dagplejen laver vi mange aktiviteter, tit sammen med min kollega Lone.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Jeg forventer et ærligt, tillidsfuldt og godt samarbejde med jer omkring jeres barn. På den måde kan vi sammen give jeres barn en tryg, omsorgsfuld og lærerig tid i dagplejen.

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1962. Jeg har været dagplejer siden maj 2008. Vi har boet i Hatting siden 1996, min mand og jeg. Vi har en datter fra 1998. Vi har for øjeblikket ingen husdyr. Vores hjem er 100 % røgfrit. Jeg er uddannet Pædagogisk Assistent.

Jeg glæder mig til at se jer i min dagpleje.

Venlig hilsen

Helle Pedersen