Lone Simonsen

Klerkevænget 15
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Lone Simonsen

Hej, og velkommen til min dagpleje på Klerkevænget 15.

Lone Simonsen

Klerkevænget 15, Hatting

8700 Horsens

Tlf. 40 86 89 15

Nuværende åbningstider:

Mandag kl. 6.30 – 16.30

Tirsdag kl. 7.00 - 16.30

Onsdag kl. 7.00 - 16.30

Torsdag kl. 7.00 - 16.30

Fredag kl. 7.00 – 16.30

Her i huset har vi en aktiv hverdag med kreativitet, sanglege, udeliv og fysisk aktivitet. Vi tager på gåture til grønne arealer i nærområdet, og en dag om ugen er vi i gymnastiksalen, sammen med mine kollegaer, hvem jeg har et godt og tæt samarbejde med.

Jeg serverer sund og varieret kost og ca. 1 gang om ugen får varm mad. Jeg elsker selv naturen, og jeg bruger derfor meget tid med børnene udendørs. Jeg har siden 2015 været Naturdagplejer ved Grønne Spirer (læs mere på www.gronnespirer.dk). Jeg har en dejlig indhegnet have med sandkasse, sansegynge, bålplads og højbede, hvor børnene selv er med til at så, dyrke og høste afgrøderne. Indenfor har jeg et legeværelse til børnene, som ligger i forbindelse med vores køkken/alrum, og hvor børnene frit kan færdes. 

Jeg kan tilbyde jeres barn et fundament af tryghed, nærvær og omsorg. Jeg mener, at en rolig og forudsigelig hverdag med faste rutiner er vigtigt for alle børn. Jeg sørger for, at hverdagen bliver tilpasset hvert enkelt barn, så jeres barn får mulighed for at udvikle sig ud fra sine egne behov og i sit eget tempo, men samtidig indgår i fællesskabet.

I mit arbejde fokuserer jeg på de seks læreplanstemaer, som alle er med til at støtte barnets trivsel, læring og udvikling:

 • Alsidig, personlig udvikling
 • Social udvikling
 • Kommunikation og sprog
 • Krop, sanser og bevægelse
 • Natur, udeliv og science
 • Kultur, æstetik og fællesskab
  Lidt om mig:
  Jeg er født i 1968, og jeg har været dagplejer siden 1997. Jeg bor med min mand, Jan, og vi har sammen 3 voksne børn, 4 børnebørn og en lille hund. Jeg er udadvendt, har et positivt grundsyn og møder andre med et smil.
   
   
  Kh. Lone.