Selma Cizmic

Hasselvej 13
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
Selma Cizmic
Åbningstider
Mandag: 7:00-17:00
Tirsdag: 7:00-16:30
Onsdag: 7:00-16:30
Torsdag: 7:00-16:30
Fredag: 7:00-16:30
EAN nummer
5798006186419

Selma Cizmic

Velkommen til dagplejen på Hasselvej 13.

Jeg kan tilbyde et dejligt, trygt, og godt lege- og læringsmiljø for dit barn. Jeg bor i et hus med tilhørende have. Hos mig er der indenfor et legeværelse og et køkken, med god plads til leg, hygge og motorisk udfoldelse. Udenfor har jeg en legeplads med sandkasse, rutsjebaner, græs og fliser, hvor børnene kan udfolde sig. Her er det mulighed for at spille bold, lege i sandkasse, bygge huler, cykle, undersøge årstidernes gang og forbyde sig i små dyr.

Jeg bor tæt på Nørrestrand og bruger de muligheder det giver.

Vores samarbejde omkring dit barn.

Jeg lægger stor væg på, at både dit barn og dig oplever en tryg og omsorgsfuld hverdag hos mig. Jeg arbejde for et tillidsfuldt samarbejde om dit barn, der bygger på gensidig åbenhed, respekt og ærlighed.    Du er velkommen til at besøge mig, inden du siger ja tak til en plads hos mig.

Hvordan er hverdag hos mig?

Jeg lægger stor vægt på dagen starter roligt og der er tid til en god aflevering. Jeg åbner kl.7, hvor de første børn kommer. Her er der mulighed for at spise medbragt morgenmad, hvis dit barn har behov for det. Herefter vi læser bøger, vi synger, vi leger. Kl. 8.30 spiser vi formiddagsmad som består af boller eller brød, frugt eller grønt. Når vi har spist formiddagsmad, går vi i gang med dagens aktiviteter. Jeg tager som udgangspunkt i børnegruppens behov. Aktiviteterne kan fx være tur til Nørrestrand, tur til sprogaktiviteter, motorik. Tur til hyggelige legepladser i nærområdet eller biblioteket. Kl. 11 spiser vi frokost og herefter puttes børnene i deres barnevogne eller på madrasser. Når børnene har sovet til middag, spiser vi eftermiddagsmad. Om eftermiddagen leger vi igen ude eller inde.

Jeg prioriterer sang, musik, bevægelse så det er en naturlig del af vores hverdag.

Hvilke kompetencer har jeg?

Jeg er uddannet pædagogiskassistent i 2016

Under min ansættelse har jeg ligeledes deltaget i forskellige kurser:

  • Dagplejernes grundkursus
  • Samarbejde og kommunikation
  • Pædagogiske læreplaner
  • ICDP som handler om relationsarbejde, nærvær og guidning af børn.
  • Inklusionskursus
  • Første hjælp

Alle kurserne har jeg stor glæde af i mit daglige arbejde med børnene.

Hvem er jeg?

Jeg er gift med Armin. Sammen har vi tre hjemmeboende piger som er 6, 12 og 16 år, Jeg har arbejdet som dagplejer lidt over 11 år. Et arbejde jeg finder stor glæde og udfordring i. Jeg er positiv, imødekommende og nyder at arbejde med børn i det trygge og nære miljø, som et dagplejehjem giver. Mit hjem er røgfrit. Vi har en lille hund Bella (Bichon havanais) som hører ind under allergivenlige hunde og en fugl, som børnene finder stor glæde ved.

Heldagslegestuen en gang om ugen:

En dag om ugen er vi heldagslegestue. Her mødes vi med 3 andre dagplejere og deres børn. I legestuen har børnene mulighed for andre aktiviteter / lege og fordybelse med andre børn og voksne. Når vi er i legestuen, skal du som udgangspunkt aflevere og hente dit barn der. Heldagslegesstuen foregår i Pedeleboligen på Langemarksskolen. Nørrebakken 1

 

Personale
Selma

Selma

Dagplejer