Anni Pedersen

Det jeg er optaget af i hverdagen i dagplejen:

Jeg lægger stor vægt på at børnene får en god dag med tryghed og omsorg. Det jeg prioriterer højest er at vi får en god dag, hvilket for eksempel betyder at dagens aktiviteter er tilpasset børnegruppen.

Jeg nyder at være udendørs med børnene, enten i haven eller på tur. Det kan være på sportspladsen eller en tur på naturstien.

Jeg synger med børnene flere gange dagligt, idet jeg oplever at det at lege med sproget igennem sangene giver noget godt til børnenes sprogudvikling. Sangkufferten kan som regel også skabe ro når der er brug for det.

Hvilke rammer tilbyder jeg:

Jeg har et dejligt legeværelse og udenfor har jeg en legeplads med sandkasse, fliser og græs. Midt i legeområdet har jeg en bakke som børnene alle har stor fornøjelse af.

Jeg har et dejligt bryggers hvor børnenes barnevogne kan ”holde varmen” indtil børnene skal ud og sove.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

For mig er det vigtigt at vide hvordan jeres barns dag er startet og hvordan natten har været, så jeg bedre kan planlægge dagen derefter.

Hvem er jeg:

Jeg har været dagplejer siden 1991. I en årrække har jeg været dispositionsdagplejer, men er fra 2020 igen startet med en fast børnegruppe. Jeg er gift med Henning, som er tømrer.

Vores hjem er røg- og dyrefrit.

 

Personale
Anni

Anni Pedersen

Dagplejer