Helene Hoé Palmelund

Det jeg er optaget af i hverdagen i dagplejen:

Jeg er optaget af at give jeres børn en tryg, varieret og stabil hverdag hvor de får deres daglige gang med faste tidspunkter i form af vi spiser nogenlunde samme tid hver dag, og deres middagslur ligger på samme tid hver dag. Vores hverdag kommer til at kører meget ud fra vores lpædagogiskelærerplaner og årshjul hvor vi har nogle fokusord og aktiviteter inden for årstiden, som vi kører sammen med de andre dagplejer og børnehaven.

Hvilke rammer tilbyder jeg:

Jeg har et hyggeligt værelse som er indrettet med plads til hygge, leg og udfordringer. Vi har også muligheden for at boltre os ekstra meget i vores ”store” gangareal. Jeg har et gæstetoilet som i hverdagene kun tilhører dagplejen. Udenfor har jeg en stor have med en masse legeartikler og køretøjer. Udover det har jeg et stort overdækket skur hvor børnene kan stå og sove hvis vejret bliver træls, og barnevognene kan stå i tørvejr i ugens løb.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Jeg lægger stor vægt på at have et godt samarbejde med forældrene, hvor vi alle er åbne for den gode kommunikation. Der skal være plads til at komme med ris og ros, både i forhold til jeres børn eller hvis I forældre har en kommentar til min måde at være om jeres børn på, eller hvis der skulle komme nogle spørgsmål fra jer forældre til mig.

Hvem er jeg:

Jeg er en frisk ung kvinde fra 1994. Jeg bor i et dejligt hus sammen med min forlovet Kenneth, sammen har vi 2 børn, Lærke på 7 og Lucaz på 3. Jeg er født og opvokset i Østbirk, så jeg kender byen ud og ind. Jeg er positiv og imødekommende.

Før min start som dagplejer har jeg arbejdet som rengøringsassistent og serviceassistent, så det er ikke uvant for mig at være blandt andre mennesker.

 

hh
hhh
Personale
h

Helene

Dagplejer