Mirza Hadzajlic

Sundvej 80
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
Mirza Hadzajlic
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:30-16:15
Tirsdag: 6:30-16:00
Onsdag: 6:30-16:15
Torsdag: 6:30-16:00
Fredag: 6:30-16:00
EAN nummer
5798006186419

Mirza Hadzajlic

Hvilke rammer kan jeg tilbyde dit barn?

Velkommen til dagplejen på Sundvej 80.

Jeg kan tilbyde et dejligt, trygt og godt lege- og læringsmiljø for dit barn. Jeg bor i et hus med tilhørende have. Hos mig er der indenfor en stue med god plads til leg, hygge og motorisk udfoldelse. Udenfor har jeg en legeplads med sandkasse, græs og fliser, hvor børnene kan udfolde sig. Her er der mulighed for at cykle, spille bold, lege i sandkassen, bygge huler, undersøge årstidernes gang og forbyde sig i smådyr.

Jeg bor tæt på Nørrestrand og bruger de muligheder det giver.

Vores samarbejde omkring dit barn.
Jeg lægger stor vægt på, at både dit barn og dig oplever en tryg og omsorgsfuld hverdag hos mig.  Jeg arbejder for et tillidsfuldt samarbejde om dit barn, der bygger på gensidig åbenhed, respekt og ærlighed. Du er velkommen til at besøge mig, inden du siger ja tak til en plads hos mig.

Hvordan er hverdagen hos mig?
Jeg lægger stor vægt på at dagen starter roligt og der er tid til en god aflevering. Jeg åbner kl. 6.30, hvor de første børn kommer. Her er der mulighed for morgenmad, hvis dit barn har behov for det.  Herefter synger vi, leger vi, læser bøger, spiller spil eller puslespil. Kl. 8.30 spiser vi formiddagsmad, som består af brød, frugt eller grønt. Når vi har spist formiddagsmad går vi i gang med dagens aktiviteter. Jeg tager udgangspunkt i børnegruppens behov. Aktiviteterne kan fx være tur til sprogaktiviteter, motorik, tur til Nørrestrand, biblioteket eller andet. Kl.11 spiser vi frokost og herefter puttes børnene i deres barnevogne eller på madrasser. Når børnene har sovet til middag, spiser vi eftermiddagsmad. Om eftermiddagen leger vi igen ude eller inde.

Jeg prioriterer natur og udeliv, sang, musik og bevægelse, så det er en naturlig del af vores hverdag.

Hvilke kompetencer har jeg?
Jeg er uddannet  pædagogisk assistent i 2019.

Under min ansættelse har jeg ligeledes deltaget i forskellige kurser:

  • Daglejernes grundkursus
  • Samarbejde og kommunikation
  • Inklusion
  • Kost
  • Første hjælp

Alle kurserne har jeg stor glæde af i mit daglige arbejde med børnene.

Hvem er jeg?
Jeg bor sammen med Enver. Sammen har vi 3 hjemmeboende børn.
Jeg har arbejdet som dagplejer i Horsens kommune i ca. 9
år. Et arbejde jeg finder stor glæde og udfordring i. Jeg er positiv, imødekommende og nyder at arbejde med børn i det trygge og nære miljø, som et dagplejehjem giver. Mit hjem er røgfrit.

Heldagslegestue en gang om ugen:

En dag om ugen er vi i heldagslegestue. Her mødes vi med 3 andre dagplejere og deres børn. I legestuen har børnene mulighed for andre aktiviteter / lege og fordybelse med andre børn og voksne. Når vi er i legestuen, skal du som udgangspunkt aflevere og henter dit barn i der.

Pedelboligen på Langmarksskolen, Nørrebakken 1, 8700 Horsens

.
.
.
.
.
.
.
Personale
Mirza

Mirza

Dagplejer