Anna Grethe Pold

Leddet 55
Lund
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
EAN nummer
5798006186075

Anna Grethe Pold

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?

Jeg har indrettet den ene del af mit hus til dagplejerum, hvor vi har plads til at lege, være kreative, sove og spise. Alle har også deres egen plads til tasker mm ude i gangen. Udenfor kan vi lege både ude i den fri natur og under halvtag – derfor er vi meget ude. Vi spiser også tit udenfor, dog altid efter barnets alder og formåen. Jeg holder meget af at gå ture, og vi har også mulighed for at besøge bondegård for at se på heste, være på legepladser og natursti. Mit hjem er desuden 100 % røgfrit.

På en almindelig hverdag:

Jeg åbner kl. 6.45, hvor vi tager det stille og roligt og leger på værelset. De børn som har brug for en formiddagslur, sover inden kl. 9.00.

Omkring klokken 8.45 – 9.00 serveres der frugt, brød og vand til børnene. Herefter er der leg eller planlagt aktivitet. Når klokken så nærmer sig 11.00 får vi middagsmad, som altid består af en sund og varieret kost i form af rugbrød med pålæg, grøntsager og mælk. Efter frokosten er der tid til middagslur.

Når børnene vågner igen, får vi lidt frugt og brød, hvorefter der er fri leg inde eller udenfor i haven.

Når vi er i heldagslegestue lærer børnene at omgås flere børn og voksne samtidigt. Vi arbejder med læreplaner, hvilket jeg også gør derhjemme. Vi følger samme tema, så der er kontinuitet i arbejdet med læring.

Hvilke kompetencer har jeg?

  • Dagplejens Grundkursus

  • Læreplanskursus

  • Førstehjælp

  • Inklusionskursus

  • Sygehjælper gennem 12 år

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Jeg er meget åben og forventer også åben og ærlig dialog omkring jeres barn. Jeg sætter en ære i, at børnene har det godt hos mig. Der bliver altid grint og hygget meget hos mig i løbet af en dag.

Hvem er jeg?

Jeg er en aktiv kvinde født i 1955. Jeg har en søn samt to børnebørn, som er en meget stor del af mit liv. Jeg har været dagplejer siden 2006, og det er virkelig et job, jeg brænder for. Her kan jeg personligt sætte mit præg på dagligdagen og jeres små guldklumper. I min fritid nyder jeg naturen, havearbejde og forskelligt håndarbejde såsom at strikke og hækle.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer

Hilsen Anna Grethe