Jeannette Schou

Silkeborgvej 231
Lund
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration
EAN nummer
5798006186075

Jeannette Schou

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:

Jeg har et legeværelse samt køkken/alrum, som børnene leger i, når vi er indenfor. Ude er der legeplads med legehus, sandkasse og fliser, så der er rig mulighed for at køre med diverse køretøjer. 

På en almindelig hverdag:

Når børnene kommer, er der leg og snak til alle er mødt frem. Vi spiser formiddagsmad og så er det ellers ud for at lege - eller vi skal på tur. Det kan være ud ad naturstien, hvor vi ser på dyr, samler frugt og bær. Eller vi får bare brugt en masse krudt. Så er det hjem til middagsmad og lur. Kl. 14.30 er alle oppe igen og vi får et lille mellemmåltid. Der er leg indtil børnene hentes. Enten ude eller inde.

Hvilke kompetencer har jeg?

Jeg har deltaget i mange kurser. Bl.a. inklusion, førstehjælp, læreplaner samt "Vi lærer sprog". Sidstnævnte arbejder vi meget ud fra. Et spændende arbejde, hvor jeg går meget op i, at alle børn har en tryg og rar hverdag her hos mig og at alle bliver set og hørt.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Samarbejdet med jer som forældre er en meget vigtig del for at alle har det godt. Jeres ro smitter af på jeres barn, så det kan have en god og tryg hverdag, hvilket er mit ønske for dit barn. Det er vigtigt, at I har det godt med at aflevere. En god snak løser de fleste spørgsmål.

Hvem er jeg?

Jeg er en årgang 1973, der bor sammen med min mand. Vores 2 børn er flyttet hjemmefra. Jeg har arbejdet med dagplejebørn i 13 år og fortsætter gerne de næste mange år. Jeg er glad for arbejdet med børn og ser frem til et godt samarbejde med jer.