Linda Wagner

Nørrebrogade 44
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Linda Wagner

Velkommen til dagplejen Nørrebrogade 44. Jeg har særligt fokus på bevægelse og udeliv.

Jeg bor i et byhus i 3 plan. Der er indgang i kælderen, hvor børnene har egen garderobe. Vi opholder os i hele stueplanet, i løbet af dagen. Stueplan består af stue, spisestue, køkken og gang. Mit hjem er røg- og dyrefrit.

Der er rig mulighed for masser af leg, fordybelse, tumlen, kreativitet eller slappe af.

Jeg har en lille have med legehus, gynger, rutsjebane, sandkasse og mulighed for at køre scooter eller spille bold.

 

Vores samarbejde omkring dit/jeres barn

Jeg vægter et godt, tæt og ærligt samarbejde meget højt. Hvis jeg har spørgsmål eller bekymringer, kommer jeg til jer med dem og forventer naturligvis det samme af jer.

Hvis der er udfordringer, vi som forældre og dagplejer ikke selv kan klare, har vi pædagoger, vi kan søge råd og vejledning hos.

 

Hverdagen hos mig

Jeg vægter tryghed, nærvær, omsorg, børns trivsel og læring meget højt. Jeg tilrettelægger dagen, efter børnenes behov og nuværende udvikling. I perioder er der mest fokus på fx sang og motorik, i andre udeleg, fordybelse og højtlæsning.

Vi er meget ude. Både i egen have, men også på tur til Nørrestrand, forskellige legepladser, Lunden og lign. Vi går ofte på tur til biblioteket, på besøg hos andre dagplejere og de omkringliggende daginstitutioner. Jeg arbejder meget med de pædagogiske læreplaner. Derudover arbejder jeg med personlig mestring og på at gøre børnene selvhjulpne og ruste dem til deres videre færden.

Jeg er struktureret og arbejder med faste rutiner, for at gøre hverdagen mere overskuelig og forudsigelig for børnene.

Om mandagen åbner jeg kl. 6.20, de 4 andre dage åbner jeg kl. 6.25. Her begynder de første børn at komme. Jeg har fokus på, at alle børn får en stille start på dagen. Omkring kl. 8.30 får vi formiddagsmad, som består af brød og frugt eller grønt. Derefter er vi klar til dagens formiddagsaktivitet, som kan bestå af: Leg, kreativitet, gåture i nærområdet, besøg på biblioteket, gymnastik, højtlæsning, motorik øvelser, tale øvelser, sang og dans. Ca. kl. 11 spiser vi frokost, derefter puttes der til en skøn middagslur, i egen barnevogn eller inde på en madras. Omkring kl. 14.30 er de fleste vågnet, og vi får os en bid eftermiddagsmad, som består af brød og frugt eller grønt. Herefter leger vi inde eller ude.

Hver anden onsdag, er vi på besøg i Multirummet på Østre Allé 1. Her mødes vi med en anden dagplejer og hendes 4 børn. Jeres barn bliver afleveret og hentet her, så vi har en hel dag sammen med de 5 andre. Det giver jeres barn mulighed for, at lære Multirummet og personalet i daginstitutionen at kende, hvilket er en stor fordel, hvis jeres barn skal i gæstepasning i Multirummet.

 

Hvem er jeg

Jeg har været ansat som dagplejer siden 2013. Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2011, og har udover min uddannelse, 7 års erfaring fra Børne-, unge- og ældreområdet, samt arbejde på produktionsskole, som underviser på pædagogisk linje. Jeg er gift og har 2 hjemmeboende piger.

 

Hvilke kompetencer har jeg

Uddannet pædagogisk assistent 2011

Pædagogiske lærerplaner 2010

Kommunikation og forældresamarbejde 2010

DGI Udeliv 2006

DGI Leg og læring 2006

Førstehjælp (løbende fornyelse hvert 2. år)

 

 

 

 

 

 

 

Linda