Pia Pedersen

Østergade 12
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Pia Pedersen

Velkommen til dagplejen Østergade 12. Jeg har særligt fokus på natur og udeliv.

Jeg har et lille byhus, med en dejlig lukket have og gårdhave, med masser af plads til leg, udfordringer samt plads til barnevogne. Der er også en dejlig udestue, med plads til spisning og hygge. Indenfor har jeg et lyst legeværelse, badeværelse og køkken.

Jeg prioriterer barnet højt ud fra, hvordan barnet har sovet, og hvor barnet er i sin udvikling. Derudfra planlægger jeg dagens aktiviteter. Vi er meget ude, og bruger legepladserne i området, samt synger, rimer og remser med børnene.

 

Vores samarbejde omkring dit/jeres barn

Jeg vægter et forældresamarbejde, hvor vi er åbne, lyttende og ærlige over for hinanden. Dette er vigtigt, så jeg kan tilrette hverdagen, efter dit barns behov.

 

Hverdagen hos mig

Jeg åbner kl. 6.45, hvor de første børn begynder at komme. Jeg lægger stor værdi i, at alle børn får en god start på dagen og mødes af et roligt miljø, med tid til omsorg og nærvær.

Når alle er kommet omkring kl. 8.30, spiser vi formiddagsmad, som består af brød og frugt eller grøntsager. Herefter er vi klar til formiddagens aktiviteter. Det kan f.eks. være: leg og sang, lege ude i gården eller en tur ud i nærmiljøet. Jeg bor tæt på biblioteket, her går vi ofte hen. Ca. kl. 11.00 spiser vi frokost, Jeg følger Midtbyens madpolitik og laver jævnligt varm mad. Efter frokosten er det tid til en middagslur, enten i barnevognen eller inde på en madras. Når de fleste af børnene er vågnet, får vi os en bid eftermiddagsmad, bestående af brød og frugt eller grønt. Herefter leger vi inde eller ude, til børnene bliver hentet.

Hver anden onsdag, er vi på besøg i Multirummet på Østre Allé 1. Her mødes vi, med en anden dagplejer og hendes 4 børn. Jeres barn bliver afleveret og hentet her, så vi har en hel dag sammen med de 5 andre. Det giver jeres barn mulighed for at lære Multirummet og personalet i daginstitutionen at kende, hvilket er en stor fordel, hvis jeres barn skal i gæstepasning i Multirummet.

 

Hvem er jeg

Jeg har været ansat i dagplejen i Horsens kommune siden 2009. Inden da, har jeg arbejdet i en integreret institution i 15 år. Jeg er gift og har 3 udeboende børn. Jeg har en hund og en undulat. De bringer megen glæde hos børnene.

 

Hvilke kompetencer har jeg

  • Førstehjælp (fornyes hvert 2. år)
  • Børns motorik, sansning og bevægelse
  • Samspil og relationer i pædagogisk arbejde
  • Inkluderende pædagogiske miljøer i dagtilbud og SFO
  • Anerkendende kommunikation i omsorgsarbejdet
  • Pædagogiske læreplaner i dagtilbuddet
  • Kommunikation i teams
  • Dokumentation og evaluering af pædagogisk arbejde
  • Teambuilding for selvstyrende grupper
  • Arbejdet med for tidligt fødte børn 
Pia P.