Jobsøgende og studerende

I Horsens kommune er vi optaget af at få nye dygtige medarbejdere, der har lyst til fortsat at uddanne sig. Vi lærer bedst sammen og tættest på børnene. 

Vi uddanner også løbende nye kommende pædagoger og pædagogisk assistenter. 

Vi søger løbende nye, dygtige kolleger med forskellige profiler inden for det pædagogiske felt. Og her er vi ekstra vilde med dig, hvis du vil være med til at bidrage til at gøre vores vuggestuer og børnehaver endnu bedre. Ambitionsniveauet på vores børns vegne er højt, og vi vægter kvalitet, både når det gælder leg, trivsel og læring. Hvis du er det perfekte match, finder du vores stillinger på Horsens.dk/job

Vi vil også rigtig gerne have din opmærksomhed, hvis du er en ambitiøs studerende på jagt efter en praktikplads eller et spændende samarbejde. Som studerende giver vi dig mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder sammen med os. Vi er på jagt efter dig, der er nysgerrig efter at blive endnu dygtigere, og deler samme passion for at arbejde med og udvikle børn. Leg, læring, sprog, natur, mad, motorik og bevægelse er nogle af de ting, du kan møde i løbet af dine praktikker hos os. Du bliver en del af det pædagogiske arbejde og får indflydelse på at skabe gode rammer for vores børns udvikling. Og så sørger vi for, at vores dygtige faste personale tager sig godt af dig, så du får gode muligheder for at blive en dygtig pædagog.