Pia Hansen

Læsøgade 28
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse og administration

Pia Hansen

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?

Jeg har et lille hus med to legeværelser og en dejlig, lukket have. Om sommeren bliver der dyrket grøntsager og frugt. Vi benytter legepladser og grønne områder i byen, som børnene elsker.

Om mig selv

Jeg har været dagplejer siden 1995, hvor jeg indtil da arbejdede som uddannet dentaltandteknikker. Jeg har to voksne piger og et barnebarn. I min fritid dyrker jeg fitness, kører motorcykel og er en positiv og glad person.   

Hvilke kompetencer har jeg?

  • Udvidet førstehjælp

  • Kost og ernæring

  • Diverse kurser som har relation til børnene

  • Inklusion
  • Grundkursus

På en almindelig hverdag:

For børn der kommer tidligt, bliver der serveret morgenmad, som vi spiser i køkkenet. Derefter bliver der hygget og leget i legeværelset. Kl. 9.00 er der formiddagsmad.

Så starter dagen, som har udgangspunkt i det tema, som vi arbejder med (lærerplaner). Kl. 11.15 bliver der serveret frokost med brød og grønt. Indimellem også varmt mad. Derefter bliver børnene puttet.

Om eftermiddagen får børnene igen et let måltid, hvor vi også får talt om dagens oplevelser.

Der bliver sunget og sagt rim/remser hver dag. Jeg hjælper til med, at børnene bliver selvhjælpende, kan spise på egen hånd og selv kan tage tøj af og på, da vi er ude i alt slags vejr.  

Jeg lægger stor vægt på, at børnene har en god og tryg dag hos mig.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Jeg sætter pris på et godt samarbejde med jer forældre. Gensidig tillid, åbenhed og ærlighed er vigtigt - alt sammen for at jeres barn kan få en god og tryg dag.