Stine M Grove

Ydunsvej 3
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Ledelse/Administration

Stine M Grove

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn

Velkommen til dagplejen på Ydunsvej. Jeg bor i et 2 plans hus og har børnene i stueplan. Har et mindre legeværelse og et stort køkkenalrum, hvor vi bruger det meste af vores tid inde. Der er indrettet små fordybelse områder hvor børnene kan fordybe sig med feks bøger, kuglebaner osv. Vi laver tit gymnastik på madrasser og motorikbaner.

Ude har jeg en indhegnet have, hvor der er legehus, sandkasse, rutsjebaner, køretøjer og en masse andet legetøj.

Vi er meget ude i naturen da jeg er Grøn Spire dagplejer sammen med en fantastisk kollega. Vi laver årsplaner med nye temaer hver måned.

Jeg har et skur hvor der er plads til opbevaring af Jeres barnevogn. Skulle der være behov for lade barnevognen stå permanent er dette også en mulighed.

Der er Heldagslegestue en gang om ugen.

På en almindelig hverdag

Dagen starter med, at vi synger og leger indtil kl. 9.00 hvor alle senest skal være mødt. Vi spiser derefter hjemmebagte boller og årstidens frugt.

Derefter er vi helst ude og lege eller på tur i det grønne. Vi er på biblioteket en gang om mdr. Samt plejehjemmet 2 gange pr mdr.

Kl. ca. 11.30 spiser vi frokost, som består af rugbrød med diverse pålæg og grønt. Vi får også varm mad ind imellem.

Efter vi har spist læser vi gerne en bog, eller hører musik inden vi gør klar til at putte.

Kl. ca. 14.30 er børnene oppe efter en god lur, og vi får eftermiddags mad som feks. hjemmebagte boller, små bananpandekager og årstidens frugt.

Mine kompetencer

  • Pædagogisk assistent 2016
  • Certificeret Grøn Spire dagplejer
  • Førstehjælpskursus
  • Inklusion
  • Pædagogisk læreplaner
  • Vi lærer sprog
  • Ansat som dagplejer siden 2006
  • Allergi hjem (ingen husdyr, - gulvtæpper, - røg)

Jeg er meget glad for mit job som dagplejer, og elsker at forberede de små til børnehaven.

I min dagligdag ligger jeg meget vægt på at give børnene nærvær, tryghed og omsorg, så vi skaber den bedste trivsel for læring og personlig udvikling for Jeres barn. Det giver de bedste forudsætninger for en god start på livet.

Vores samarbejde omkring Jeres barn

Jeg vægter et godt forældresamarbejde omkring Jeres barn meget højt, og sætter stor pris på ærlighed, åbenhed og tillid. Det vigtigste er Jeres barns trivsel.  

Hvem er jeg

Jeg hedder Stine, er født i 1976 og gift med Esben. Sammen har vi 3 drenge fra 2003, 2006 og 2012. Jeg har været dagplejer siden januar 2006, og elsker mit arbejde med de små. Jeg er meget kreativ, og det bruger jeg også i min hverdag. Elsker at være uden i naturen.