Søvind

Velkommen til vores dagtilbud i Søvind, som ligger i et godt lille landsbymiljø i et naturskønt område nær Horsens Fjord.  Vi er en dagtilbud med 40 børnehavebørn, 10 vuggebørn og 11 dagplejebørn har et dagtilbud. Vi er en samdriftsordning, hvilket vil sige, at vi har en fælles forældrebestyrelse med skolen og SFO. Vi vægter et tæt og konstruktiv samarbejde, især om sammenhæng i det enkelte barns liv. Skabe tryghed for barnet omkring overgangene fra dagpleje, vuggegruppe, børnehave, skole og SFO.

Dagtilbud Søvind er Horsens Kommunes mindste dagtilbud i forhold til antal børn og ansatte. Det giver os mulighed for ledelsesmæssigt at være tæt på børnene, de ansatte og forældrene. Og ikke mindst være en del af et lokalsamfund, hvor vi hjælper hinanden.

Vi er omgivet af en fantastisk natur med et utal af muligheder for at skabe udelivsmiljøer  som er befordrende og en udfordring for børnenes læring. Endvidere er biblioteket og idrætshallen vores naboer samt skolen og SFO, hvor vi har adgang til de de forskellige faciliteter. Dagtilbud Søvind er et lille smørhul med et utal af muligheder for vores fælles børn.

Alle dagtilbud i Søvind
  • D = Dagpleje
  • B = Børnehave
  • V = Vuggestue
  • I = Integreret
Søvind
Børneliv