Anette

haldrupvej
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Direkte
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 6:15-16:00
Tirsdag: 6:15-16:00
Onsdag: 6:15-16:00
Torsdag: 6:15-16:00
Fredag: 6:15-15:45
Lukkedatoer
Dagen efter Kristi Himmelfartsdag
Grundlovsdag
Sommerferie
-
Juleferie
-
EAN nummer
5798006155200

Anette

 

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?
Velkommen i min dagpleje midt i Søvind by. Hos mig bliver I mødt af et varmt og hjemligt miljø, der tilgodeser Jeres barns behov for tryghed og nærvær. Jeg har et dejligt lyst legeværelse med spændende og lærerigt legetøj. Udelivet prioritere jeg højt og i haven er der både gynger, legehus, sandkasse, køretøjer, store træer og buske som indbyder til gemmeleg. Vi er ude hver dag, også selvom det regner, for at plaske i vandpytter. Børn der leger meget ude er nemlig sunde børn. Jeg holder meget af at synge, så det gør vi dagligt.

 

På en almindelig hverdag:
Dagen starter stille og roligt med medbragt morgenmad for de tidlige børn.  Derefter leger vi, læser bøger, laver puslespil eller hvad børnene lige er optaget af denne morgen. Det er vigtigt for mig at alle får en god start på dagen.

Ca. 8.30 får vi formiddagsmad som består af brød, frugt og vand. Vi snakker om, hvad vi skal lave denne formiddag. Det kunne være vi skulle være kreative med pensler, synge, gå tur, finde insekter udenfor eller bare fordybe os i det som optager børnene nu og her og være i øjeblikket.

Ca. kl. 11 spiser vi frokost om sommeren gerne ude. Der serveres rugbrød med varieret pålæg, grønsager og mælk. Ofte smøre børnene selv. Ved frokostbordet taler vi om, hvad vi har lavet om formiddagen. Får sat ord på igen, det styrker sproget og skaber fællesskab. Når vi er færdige med at spise synger vi ved bordet.

Så er det tid til middagslur som for mig er en vigtig del af trivslen for dit barn. At dit barn har sovet dejligt og gerne til det vågner selv, giver den bedste forudsætning for trivsel og læring.

Efter middagsluren er der brød, frugt og vand. Bagefter leger børnene med, hvad de har lyst til indtil de bliver hentet.

 

Vi er fast ude af huset hver onsdag i legestue, hver anden tirsdag i skolens gymnastiksal, vi leger på vores naturlegeplads og besøger de andre dagplejere. Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner og Vi lærer sprog.

 

Hvilke kompetencer har jeg:

- Dagplejens grunduddannelse

- Inklusion

- Anerkendende kommunikation

- Pædagogiske læreplaner

- Børns motorik, sansning og bevægelse

- Førstehjælp

- Pædagogisk assistentuddannelse 2014/15

- Benytter tegn til tale

 

 

Vores samarbejde omkring Jeres barn:
I forældre samarbejdet vægter jeg ærlighed, tillid, åbenhed og med gensidig respekt. En daglig dialog gerne med søde – sjove episoder fra hverdagen, så vi sammen sikre den bedste start, trivsel og udvikling for Jeres barn.

 

Hvem er jeg:
Jeg har været dagplejer i 29 år. Jeg er gift med Carl og sammen har vi to voksne piger og et barnebarn. Vi har en rød hankat der hedder Nemo.

Min fritid bruges bl.a. med min familie, at være kreativ, at være i naturen og læse bøger.

Anette
Personale

Anette

Dagplejer