Laila

Toftumvej 32
8700 Horsens
Danmark

Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 7:00-16:15
Tirsdag: 6:45-16:30
Onsdag: 6:45-16:30
Torsdag: 6:45-16:30
Fredag: 6:45-16:15
Lukkedatoer
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Grundlovsdag
Sommerferien
-
Juleferien
-
EAN nummer
5798006155200

Laila

Hvem er jeg?

Jeg blev ansat som dagplejer i 1992. Jeg er gift med min mand Eigil, vi har tre voksne udeboende børn og hunden Freja. Vi byggede nyt hus, og flyttede i det i 2013. Min mand og jeg er rygere, men vi ryger kun udendørs. Min fritid bruges på min dejlige familie, og jeg elsker at være kreativ og bruge mine hænder, derfor betyder min have meget for mig

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn?

Velkommen til min dagpleje i landlige og naturskønne omgivelser. Udendørs har jeg masser af plads til udfoldelser. Legepladsen indbyder til mange aktiviteter, her er både fliser til de mange køretøjer og en sandkasse. Græsarealer med gynger, rutsjebane og legehus. Træer og buske indbyder til gemmeleg og skåner for den skarpe sol. Urtehaven, drivhus, voliere med småfugle og høns i baghaven inddrages i vores dagligdag. I huset er der et lyst og børnevenligt legeværelse med inspirerende, udviklende og lærerigt legetøj. Mit hjem er totalt røgfrit, og jeg har en mild og børnevenlig hund.

 

På en almindelig hverdag:

Dagen starter med, at de tidlige børn får deres morgenmad, får bleskift og bliver puttet til formiddagssøvn efter behov.  På legeværelset hygger vi os med både planlagte og spontane lege. Leg er læring og for mig af stor betydning for børns udvikling. Hver dag synger vi, siger rim/remser, danser og har rytmik, hvilket giver glæde og godt humør.

 Ca. kl. 9.00 er der formiddagsmåltid. Herefter går vi udenfor, enten hvor aktiviteterne kan være planlagte, eller også er mit udgangspunkt, hvad der lige pt. optager børnene og mig. Vi kan også have en inde dag, hvor vi fordyber os i den kreative verden. Her klæder vi os ud, maler, tegner, syr med perler, salt dej/ modellervoks, puslespil m.m.

Frokosten nydes både ude og inde alt efter årstid. Her serveres en sund og varieret kost og en gang ugentlig tilbydes der varm mad. Urtehavens afgrøder indgår i måltiderne, herved opnår børnene viden om, hvor maden kommer fra.

Efter en middagslur serveres der frugt og brød. Her lyttes ofte til musik, jeg fortæller små historier, og vi snakker om alt det, der optager os. Den gode samtale finder jeg vigtig, både for den sproglige udvikling og de gode relationer vi skal danne mellem hinanden.

Et par gange om ugen er vi ude af huset. Her er vi i et fællesskab med mine kollegaer og deres dagplejebørn. Vi er i legestue, i skolens gymnastiksal eller på Søvinds naturlegeplads. Af og til tager vi også på besøg hos en af mine kollegaer. Vi er en velfungerende dagplejegruppe, der har et godt fagligt samarbejde.

Min dagligdag tager altid udgangspunkt i børnene og deres trivsel. Læreplanerne er et arbejdsredskab, som jeg bruger til, at børnene får en sjov, spændende, oplevelsesrig, udviklende og lærerig hverdag. Jeg er meget optaget af barnets nysgerrighed, sansning, egen drivkraft og fantasi. Jeg tror på, med et øget fokus på disse kompetencer, at er jeg med til at ruste børnene til de nye fremtidige "verdener", de skal indgå i. 

 

Hvilke kompetencer har jeg?

  • Jeg har dagplejens grunduddannelse, læreplanskursus, pædagogisk assistentuddannelse og førstehjælp.

  • Jeg har bl.a. kursus i relations- kommunikation og inklusionsarbejde, samt børns motorik, sansning og bevægelse.

  • Jeg har arbejdet med handicappet børn.

  • Jeg har kursus i tegn til tale. Jeg benytter babytegn.

Vores samarbejde omkring jeres barn skal være:

Jeg sætter pris på et samarbejde gennem daglig dialog og gensidig respekt og med udgangspunkt i jeres barn. Jeg håber på ærlighed, tillid og åbenhed. Et samarbejde for den bedste hverdag med trivsel og udvikling for jeres lille barn.