Pernillle Ilsø Bøgballe

Agerbakken 34
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Åbningstider
Mandag: 7:00-16:45
Tirsdag: 7:00-16:45
Onsdag: 7:00-16:45
Torsdag: 7:00-16:45
Fredag: 7:15-16:15

Pernillle Ilsø Bøgballe

Velkommen til min dagpleje på Agerbakken.

Mit navn er Pernille, jeg er født i 1982 og bor sammen med min mand og mine tre drenge (født 2006, 2007 og 2010). Vi er en aktiv familie, som bl.a. bruger meget tid på sport og især fodbold.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2016 og har haft mine praktikker i Dagtilbud i Stensballe. Jeg har arbejdet i børnehave siden 2014.

Mit hjem er indrettet allergivenligt og vi har ingen husdyr. Vi opholder os primært i køkken alrum og på vores store lyse legeværelse, hvor der er god plads til leg og aktivitet, i vores dejlig have og på vores store terrasse. Jeg tilbyder en sund, varieret og økologisk kost.

Vi vil benytte af de lokale tilbud i Stensballe, besøge institutionernes legepladser og er sammen med kollegaerne i Legestue en gang om ugen.

Aktiviteter, hverdagsrutiner, leg og læring planlægges med afsæt i den styrkede læreplaner og jeg tilbyder forskellige læringsmiljøer indenfor alle læreplanstemaerne. Jeg elsker musik og sang og det mærker børnene i vores hverdag. Jeg arbejder med yoga og massage i børnehøjde, men prioriterer også at vi kommer op i tempo og bruger vores krop. Jeg arbejder med materialet fra ”vi lærer sprog”, som I evt. kan læse mere om her på hjemmesiden. Vi bruger naturen omkring os og jeg prioriterer at vi kommer ud hver dag, her bruger vi også kroppen og sanserne.

Samarbejdet med forældre vægter jeg højt, da vi gennem en god og åben dialog skaber de bedste betingelser for jeres barns trivsel og udvikling.

Velkommen til :-)

logo stensballe
pibstdp