Marianne Bach Gerdes

Glentevej 5
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Åbningstider
Dag Time slot Kommentar
Mandag: 7:00-16:30
Tirsdag: 7:00-16:30
Onsdag: 7:00-16:30
Torsdag: 7:00-16:30
Fredag: 7:00-16:30

Marianne Bach Gerdes

Hvem er jeg:

Jeg er 62 år, gift og har ét hjemmeboende barn. Jeg er uddannet pædagogiskassistent og har arbejdet som dagplejer i Horsens Kommune siden 1998. Et arbejde jeg finder stor glæde og udfordring i. Jeg er positiv, imødekommende og nyder at arbejde med børn i det trygge og nære miljø, som et dagplejehjem giver. Mit hjem er røgfrit men vi har en kat. Jeg kan tilbyde et dejligt, trygt og godt lege- og læringsmiljø for dit barn. Jeg bor i hus med tilhørende have.

Jeg bor tæt på Bollerstien og fjorden og bruger de muligheder, det giver.

Vores samarbejde omkring dit barn:

Jeg er optaget af, at have barnet i fokus. Børnene skal opleve, at komme i et trygt, kærligt og positivt miljø. Jeg har ligeledes fokus på børnenes selvhjulpenhed og robusthed. Jeg arbejder for et tillidsfuldt samarbejde om dit barn, der bygger på gensidig åbenhed, respekt og ærlighed. Du er velkommen til at besøge mig, inden du siger ja tak til en plads hos mig.

Hvordan er hverdagen hos mig?
Jeg lægger stor vægt på, at dagen starter roligt og der er tid til en god aflevering. Her er der mulighed for morgenmad, hvis dit barn har behov for det.  Herefter synger vi, leger vi, læser bøger, spiller spil eller lægger puslespil. Kl. 8.30 spiser vi formiddagsmad, som består af brød, frugt eller grønt. Når vi har spist formiddagsmad, går vi i gang med dagens aktiviteter. Jeg tager udgangspunkt i børnegruppens behov. Aktiviteterne kan fx være at vi øver sprog, motorik, en tur til Bollerstien/fjorden, biblioteket eller andet. Kl.11 spiser vi frokost og herefter puttes børnene i deres barnevogne eller på madrasser. Når børnene har sovet til middag, spiser vi eftermiddagsmad. Om eftermiddagen leger vi igen ude eller inde.

Hos mig spiller vi musikinstrumenter og synger hver dag samtidig med, at der er fokus på sproget og sproglig opmærksomhed, så det bliver en naturlig del af vores hverdag.

Heldagslegestue en gang om ugen:

En dag om ugen er vi i heldagslegestue. Her mødes vi med 2 andre dagplejere og deres børn. I legestuen har børnene mulighed for andre aktiviteter / lege og fordybelse med andre børn og voksne. Når vi er i legestuen skal du som udgangspunkt aflevere og henter dit barn i der.

Legestuen er i Dagnæs Børnehus, Strandkærvej 38.

Personale
Marianne

Marianne

Dagplejer