Kathrine Sørig Hviid Jensen

Henning Grønlund Carlsens Vænge 23
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen
Dagtilbud Egebjerg

Kathrine Sørig Hviid Jensen

Jeg er 27 år og har lige bygget nyt hus med min familie ved Nørrestrand mellem Horsens og Egebjerg. Min familie består af min kæreste Rasmus, vores søn Oliver og vores lille hund Arne.

Som person er jeg rummelig, nærværende og ansvarsbevidst og i min hverdag som dagplejer, har jeg et stort ønske om at give børnene en god start på livet udenfor hjemmet med tryghed og omsorg, hvor jeg kan gøre en forskel for dem og deres familier.

 

I mit hjem er der rigtig god plads til leg og hygge, både på værelset og i køkken-alrummet.

I haven er vi ved at få etableret et legeområde med god plads til udeleg og desuden vil vi benytte naturen i området ved Nørrestrand og i Egebjerg.

 

Mit store ønske som dagplejer, er at være med til at sikre trivsel, udvikling og læring hos børnene og på den måde give dem en nær og tryg relation, samt give det enkelte barn oplevelsen af at være noget særligt ved at inkludere dem i fællesskabet. Og samtidig at kunne forsikre forældrene om, at deres kæreste eje er havnet et godt sted.

 

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for både børn og forældre med den tætte kontakt og i det nære miljø i min dagpleje, hvor vi vil have en hverdag fyldt med nærvær og glæde.

Personale
j

Jane Lindner

Dagtilbudsleder
s

Susanne Holm Pedersen

Administrativ medarbejder
t

Tina Udby Sørensen

Pædagog
Sprogvejleder
Sprogvejleder i Dagtilbud Egebjerg
b

Betinna Christensen

Assisterende leder
Assisterende leder i Skovgården og dagplejen