Iben Maria Kirkel

Agerbakken 26
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Dagplejen Stensballe

Iben Maria Kirkel

Præsentation af Iben Kirkel

Hej, jeg hedder Iben Maria Kirkel og er dagplejer på Agerbakken 26 i Stensballe.

Jeg har været dagplejer siden september 2021. Jeg er uddannet pædagog i 2009, og har primært arbejdet med børn i vuggestue og børnehave.

Jeg elsker den nærhed, tryghed og omsorg man kan give de helt små børn i eget hjem og dette prioriterer jeg meget højt.

 Derudover er jeg meget optaget af musik og den musisk legende tilgang i nærværet med børnene. Jeg spiller guitar og synger meget sammen med børnene. Jeg er optaget af, at børnene skal føle sig som en del af et fællesskab og at de skal øve sig i, hvordan man plejer det og oplever glæden ved det. Dette kan fx være igennem ”Fri for mobberi”, øve sig i at vente på tur, sige ”stop” og trøste.

Jeg bor i et dejligt hus med god plads til leg både inde og ude. Jeg har to skolepiger og en mand, der også nyder at være en del af dagplejedagen når de kan.

En typisk dag i dagplejen hos mig, starter med en rolig morgen, hvor alle får tid til at ”lande”. Ca. 8.30 spiser vi lidt formiddagsmad, så bunden er lagt inden formiddagens aktiviteter. Derefter går vi på tur og nyder de dejlige områder Stensballe har at tilbyde. Ofte mødes vi med andre dagplejegrupper og leger. Nogle dage kan også kalde på hjemmedag, hvor vi er i haven eller tæt på huset. En gang om ugen, mødes vi med andre dagplejegrupper i Væksthuset, hvor vi leger, er kreative, synger, danser eller hvad vi nu finder på ifht. årstid og traditioner. I sommerhalvåret tager vi for det meste madpakker med på tur, og spiser frokost i det fri. Mellem ca. kl 11.30 og 12, bliver børnene lagt til middagslur og de får igen en lille snack når de vågner.

Samarbejdet med jer forældre er altafgørende for en god dagplejetid, derfor er det også vigtig for mig, at I føler jer trygge hos mig. I er altid velkomne til at kontakte mig og jeg har stor respekt for, at I kender jeres børn bedst og, at vi derfor er sammen om barnets trivsel.

Velkommen til :-)