Susanne Mortensen

Byvangen 203
8700 Horsens
Danmark

Kontakt
Pladsanvisningen

Susanne Mortensen

Velkommen til Sannes dagpleje på Byvangen.

Jeg bor på et lukket vænge, hvor vi bruger vejen til at lege på om sommeren, f.eks. til at køre på legetøjs scooter. Jeg bor i et allergivenligt hus. Børnene har deres eget værelse, stort køkken alrum og en lang gang, hvor vi leger og hygge os. Der er et stort bryggers, hvor jeg har pusleplads.

Børnene har deres eget håndklæde og de har deres egne kroge til overtøj og kurve til deres ejendele.

Jeg har en stor indhegnet have med sandkasse og masser af udendørs legetøj. En urtehave og et drivhus, hvor vi følger maden fra jord til bord.

Jeg har to kaniner og akvariefisk, som børnene er med til at passe- herved lære de om omsorg og empati.

Jeg bor i et naturskønt område med skov, strand, grønne områder og legepladser til forskellige aldersgrupper.

Da jeg er en stor natur elsker, bruger vi naturen meget og jeg besøger ofte dagtilbuddets kolonihave.

Vi benytter også Stensballe hallen hvor vi mødes på tværs af legestuegrupperne og en gang om ugen mødes vi med vores legestuegruppe i Væksthuset. Her laver vi forskellige aktiviteter, som f.eks. sanglege, motorikbaner og kreative projekter.

Inden vi begynder at udforske den store verden har det stor prioritet for mig, at barnet bliver tryg i det nære miljø.

En gang om måned er vi på besøg på  "Nørrevang", det lokale plejehjem. Her laver vi forskellige aktiviteter, sammen med de ældre beboere, f.eks. synger, maler mm. noget som både børnene og de ældre har stor glæde af.

I min dagpleje spiser vi varieret og økologisk.Vi bager og sylter efter årstiderne, her bruger vi de frugter, bær og grøntsager som vi sammen har dyrket og passet. Børnene inddrages i processen og aktiviteterne tilpasses efter børnenes forskellige udviklingsniveauer. Børnene er med til at lave og tilberede mad, der hvor det er muligt.

Jeg går ind for et tæt og åbent forældresamarbejde, hvor vi er ærlige over for hinanden og drøfte stort og småt der er relevant for jeres barns trivsel og udvikling.

Lidt om mig selv:

Jeg er født i 1966 og har været dagplejer siden 2005 og er uddannet pædagogisk assistent.

Jeg er gift og har fejret sølvbryllup med min mand, sammen har vi tvillingepiger, der begge er flyttet hjemmefra. I min fritid er jeg frivillige hjælper på Casa arena til AC Horsens hjemmekampe. Jeg er et stort familiemenneske, der elsker højtider og traditioner også er jeg rigtig glad for naturen og for dyr. Altsammen noget der afspejler sig i hverdagen i min dagpleje, hvor vi bruger naturen som læringsrum og pynter og hygger til højtiderne.

 

Kurser som har udvidet mine kompetencer:

Uddannet pædagogisk assistent

Dagplejeruddannelsens grundmodul

Førstehjælp

Samspil og relationer i pædagogisk arbejde

Børns motorik, sansning og bevægelse

Inkluderende pædagogiske miljøer i dagtilbud & SFO

Anerkendende kommunikation i omsorgsarbejdet

Forældresamarbejde i pædagogiske dagtilbud

Arbejdet med for tidligt fødte børn

Pædagogiske lærerplaner