Dorthe Nielsen

Det jeg er optaget af i hverdagen i dagplejen:

I min dagpleje bruger vi sang, musik og bevægelse. Vi synger med fagter og laver sanglege som skaber stor glæde hos børnene. Det er samtidig med til, at udvikle deres sprog og sociale kompetencer.

Udeliv er en stor del af hverdagen, hvor børnene rigtig kan udfolde sig og gå på opdagelse. Vi leger gemme lege hvor børnene kan gemme sig bag træerne, laver motorik baner og leger fangelege.

Jeg er meget optaget af, at børnene bliver så meget som muligt selvhjulpne. De øver sig i at kravle op og ned og selv tage tøj af og på.

Efter frokost synger vi tak for mad sang, og børnene vælger også hver en sang.

Hvilke rammer kan jeg tilbyde jeres barn:

Jeg har et stort legeværelse, en fordelingsgang hvor man også kan lege de lidt mere vilde lege. En stor have med gyngestativ, legehus, sankasse, forskellige køretøjer og legesager. Stor græsplæne og flisebelagt område. Vi har gå afstand til mange dejlige steder, såsom rideskolen, nogle steder hvor der er høns som vi må give brød.

Vi udforsker meget naturen.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Jeg lægger stor vægt på, at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag i et hjem hvor børnene er glade for at komme. Jeg sætter stor pris på, at vores samarbejde er bygget på tillid, respekt og ærlighed.

Hvem er jeg:

Jeg er født i 1964, gift med Jan. Vi har sammen 2 børn og 3 børnebørn. Jeg har været dagplejer siden 1995.

1
2
4
5
3
Personale
d

Dorthe Nielsen

Dagplejer