Jette Kristensen

Det jeg er optaget af i hverdagen i dagplejen:

I mit daglige arbejde med børnene prioriterer jeg udeliv, både i min egen have og i naturen omkring mig. Udebørn er sunde børn, der er færre konflikter og højere til loftet, uderummet er bare rart for alle og giver en naturlig træthed.

Igennem leg kommer vi omkring læreplansarbejdet. Jeg tænker at legen er det vigtigste for børnene og at det er her igennem de lærer at begå sig.

Jeg vægter også at hjælpe børnene til at skabe gode relationer, da det er en vigtig forudsætning for at begå sig i det videre liv.

Det er vigtigt for mig at give børnene en rolig, kærlig og nærværende dag, hvor alle kan være med i dagens aktiviteter.

Hvilke rammer tilbyder jeg:

Jeg bor i et hus på en blind vej og har en dejlig indhegnet have med græs, fliser, sandkasse, legehus og forskelligt udendørs legetøj som cykler m.m. Omkring huset er det et godt stisystem nær på skov og grønne områder, hvor vi ofte går på opdagelse. Inde har jeg et stort legeværelse i forbindelse med køkkenet. Mit hjem er røgfrit og uden gulvtæpper, men jeg har en kat.

Vores samarbejde omkring jeres barn:

Sammen skaber vi en tryg og rolig hverdag med faste rutiner. De faste rutiner giver børnene en forudsigelig hverdag.

Vores samarbejde håber jeg tager udgangspunkt i en god og ærlig dialog. Således at vi sammen kan give jeres barn en god tid i dagplejen.

Hvem er jeg:

Jeg er mor til 3 nu voksne børn, udannet sygehjælper og har arbejdet i hjemmeplejen indtil jeg i 1995 startede som dagplejer.

1
2
3
4
Personale
Jette

Jette Kristensen

Dagplejer