Tryghed og sikkerhed

Vi ønsker at skabe trygge rammer for børnene i hverdagen, hvor der samtidig er plads og mulighed for udfoldelse og leg. Dette ønsker vi også at efter leve i vores indretning af vore huse, såvel ude som inde.

Vores legepladser får årligt besøg af en legepladsinspektør, der skal godkede legepladsens sikkerhed. Udover dette gennemfører personalet daglige sikkerhedstjek på legepladsen, før børnene kan lege/opholde sig der.

Hvis ulykken er ude, og dit barn kommer til skade, mens han eller hun er hos, skal du vide, at alt vores fastansatte personale er uddannet i førstehjælp. Det vil sige, at vi ved, hvad vi skal gøre, hvis et barn får et astmaanfald, eller hvis et barn skulle være så uheldig at falde ned fra en gynge og slå hovedet. Vi har valgt at uddanne alt vores pædagogiske personale i alle vores huse, så dit barn får de allerbedste forhold for leg og samvær, og så du kan være helt tryg som forældre ved at aflevere dit barn hos os. Samtidig giver det også vores personale de bedste og mest sikre rammer for, at de kan udføre deres arbejde.

Hvis uheldet er ude, sikrer vi os først og fremmest, at dit barn er okay, hvorefter vi tager eventuel kontakt til læge eller skadestue. Og så får du selvfølgelig også besked med det samme.

Solbeskyttelse

Vi vil rigtig gerne være ude så meget som muligt. Men om sommeren tager vi dog visse forholdsregler for at beskytte børnene mod for meget sol.

I sommerhalvåret forventer vi at jeres barn er smurt hjemmefra med solcreme. Skulle der være yderligere behov for at jeres barn skal smøres senere, anvendes vores solcreme som både er allergi og svanemærket.