Hverdagen hos os

I Dagtilbud Stensballe tilbyder vi spændende, udfordrende og inspirerende læringsmiljøer. Masser af leg, kreativ udfoldelse, sang og musik, besøg i vores kolonihave og cykelture er bare nogle af de ting, vi kan have på programmet i løbet af en almindelig hverdag.

Vi lægger stor vægt på at udnytte hverdagens rutiner og mange praktiske gøremål som et vigtigt læringsrum, da de giver unikke muligheder for læring, udvikling og styrkelse af det enkelte barns personlige mestring og sociale kompetencer.

Udfordringen med at lyne flyverdragter i garderoben, dække bord, tælle tallerkener, bestik og den efterfølgende oprydning, er et unikt rum for udvikling og daglig læring. Børn vil gerne opleve sig som en vigtig del af fællesskabet, og igennem deltagelse i de daglige rutiner, kan de føle sig nyttige og vigtige. De oplever, at de betyder noget for fællesskabet.

Mad
Som udgangspunkt skal dit barn have spist morgenmad hjemmefra.

I børnehaverne tilbydes børnene en formiddagssnack (frugt/grønt/brød). Vi har frokostordning, og til eftermiddagsmåltidet medbringer børnene selv frugt.

Vi øver sammen med børnene at smage på tingene og være nysgerrige på nye retter, farver, smage og dufte, så vi bliver madmodige.

Vores personale
Vi er en stor personalegruppe, hvor ca. 90 % er pædagogisk uddannet, for derved at sikre den bedst faglige kvalitet til jeres barn og jer som forældre.

Som forældre er I altid velkomne til at tage en snak med det pædagogiske personale omkring jeres barn, så vi sikrer det allerbedste grundlag for et godt samarbejde.

reba