Hverdagen hos os

I Dagtilbud Torsted tilbyder vi spændende, udfordrende og inspirerende børne- og læringsmiljøer. Vi arbejder systematisk efter vores pædagogiske læreplaner, hvor vi arbejder med at møde det enkelte barn og børnegrupperne med positive forventninger i et varmt og kærligt miljø.

Vi er optaget af at give børnene en alsidig og udviklende hverdag i vores dagtilbud. Som en del af hverdagen har vi stor fokus på både hverdagens rutiner, meningsfulde læringsrum både i husene, på legepladsen samt ture ud af huset

Udeliv betyder rigtig meget for os, og derfor laver vi ofte bål og udemad og laver små, naturvidenskabelige forsøg, så vi lærer om de ting, der omgiver os. Vi udnytter, at vi bor i et naturskønt område, som sammen med gode legepladser giver os rigtig gode muligheder, for at øge børnenes kendskab og viden om naturen. 

I kan læse mere om vores pædagogiske overvejelser og vores hverdag med børnene i de "Pædagogiske læreplaner".

Mad
Der tilbydes fuldkost til vuggestuebørnene. Børnehavebørnene får tilbudt frokostordning, men skal dog selv medbringe eftermiddagsmad.
Vores måltider er baseret på gode råvarer, hvor der tilstræbes at 60-70% af dette er økologisk. Vi lærer vores børn at smage på tingene og være nysgerrige på nye retter, farve, smage og dufte. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om Horsens kommunes mad- og måltidspolitik her.

Vores personale
Vi er en stor personalegruppe, hvor ca. 90 % er pædagogisk uddannet. Vi lægger stor vægt på efteruddannelse for vores personale, for derved at sikre den bedst faglige kvalitet til jeres barn og jer som forældre.

I som forældre er altid velkomne til at tage en samtale med det pædagogiske personale omkring dit barn, så vi sikrer det allerbedste grundlag for et godt samarbejde.

Du kan se Dagtilbud Torsted velkomstbrochure herunder: